Los dos ocupantes d’un vehicle que explotó aquest miércoles en el pas fronterizo del puente Rainbow entre Estats Units i Canadà van morir, va informar a CNN una font policial.

L’explosió va ocórrer poc abans del migdia, quan un vehicle procedent del lado canadiense de la frontera, en el pont que un Canadà amb l’estat de Nueva York, va passar pel puesto de control inicial en el que s’examinarà els pasaportes i els documents, i després. va ser dirigit a una altra zona per a un registre secundari, segons múltiples fonts de les forces de l’ordre.

Quan l’auto es dirigia a la zona de registre secundari va ocórrer una explosió, es va detallar les fonts. Les autoritats desconeixen la causa de l’explosió.

«Esta és obviament una situació molt grave», va dir este miércoles a periodistes el ministro de Seguridad Pública de Canadá, Dominic LeBlanc.

«Estem tractando aquestes circumstàncies molt seriament, però especular sobre l’origen d’aquesta circumstància particular, les raons per les que això pudo haver succeït, fins que tinguéssim informació més precisa simplement no és responsable», va afegir.

Quatre imatges que circulen a les xarxes socials mostren els restos d’un vehicle tirats en el lado nord-americà del creuer fronterizo. CNN ha geolocalitzat i confirmat l’autenticitat de les quatre fotografies.

En las fotografías se puede ver humo espeso y fuego. Una imagen mostra una caseta de guardia fronteriza con graves daños y escombros carbonizados al lado.

El FBI, la Policía del estado de Nueva York y la Oficina de Aduanas y Protección Fronteriza de Estados Unidos investigan los hechos. Les autoritats federals ara intentan recuperar vídeos des de diferents angles perquè les declaracions dels testimonis van variar, van dir les fonts.

Las fuentes señalaron que no hay heridos graves, salvo los que iban en el coche.

Les autoritats federals a Buffalo, Nova York, van dir que la «situació és molt activa».

El FBI està coordinant amb les forces policials locals, estatals i federals en la investigació en curs, va dir en X, abans conegut com a Twitter.

«Com aquesta situació és molt activa, això és tot el que podem dir en aquest moment», va dir el comunicat.

A més, totes les oficines del govern local a l’àrea immediata de l’explosió van ser cerradas i evacuades, escrites a Facebook Michael Novakhov, membre de l’Assemblea de l’Estat de Nova York.

Anteriorment, la coalició Niagara International Transportation Technology va informar que el pont estava tancat a tots dos a causa d’un accident.

Un vehicle intentava entrar al lado nord-americà de la frontera, segons un portavoz de l’alcaldía de la ciutat Niagara Falls.

«No sabem mucho, solo que había un vehículo intentando entrar a EE.UU. y que han cerrado ambos lados del puente», va dir a CNN Aaron Ferguson, responsable d’informació pública de la ciutat.

Es va informar del tancament del pont a les 11:51 a.m., segons la coalició. Les imatges de les càmeres de la coalició mostren la bruma que envolta el pont.

Hi ha quatre ports d’entrada entre Canadà i Estats Units a prop de les cataratas del Niágara, segons l’Oficina de Aduanas i Protecció Fronteriza d’EE UU.

Noticia en desenvolupament…

Font: (CNN español)

Related Post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *