Ucrania ataca una ciudad portuaria en CrimeaUcrania ataca una ciudad portuaria en Crimea

Els intensos combats han continuat a l’est de Ucrania durant els últims dies, segons oficials militars ucranianos.

El comandante de las fuerzas terrestres de Ucrania, coronel general Oleksandr Syrskyi, va escriure aquest miércoles en Telegram que la situació en aquest «sigue siendo difícil», ja que Rusia continua amb intenses accions ofensives a les direccions de Kupiansk, Lyman, Siversk i Bakhmut. .

Syrskyi va afegir que Rússia ha augmentat recentment de forma significativa l’ús de vehicles blindats i drones d’atac d’un sol ús, mentre que segueix portant a cabo intensos bombardeos d’artilleria.

Hacia Kupiansk, Rusia està intentant capturar l’aldea de Sinkivka i «crear les condicions per a bloquejar Kupiansk», va dir Syrskyi, añadint que Rusia està reagrupant les seves unitats, i que el nombre total de efectius de les unitats d’assalt rus asciende a més de 2.000. .

Ucrania afirma haver destruït un buque de desembarco de tanques de Rusia
També continuan les intenses accions ofensives en direcció a Bakhmut, amb les tropes russes intentant capturar Bohdanivka i recuperar el terreny perdut a les zones de Klishchiivka, Kurdiumivka i Andriivka, segons Syrskyi. Rusia está utilizando los grupos de asalto del «cuerpo de voluntarios», que va trasladar des del sur, va dir Syrskyi, añadint que també participa personal dels infants de marina de la flotilla del Caspio.

«A pesar de la difícil situación, nuestros soldados… están frenando el avance del enemigo e infligiéndole importantes pérdidas. Solo en la última semana, los ocupantes perdieron más de tres mil efectivos en el sector oriental, entre ellos más de mil muertos» , va declarar Syrskyi.

Tan sol aquest dimarts es produiran 80 combats, segons va informar l’Estat Mayor de las Fuerzas Armadas de Ucrania a Facebook aquest miércoles, i va acordar que Rússia va llançar un total de 8 atacs amb míssils i 60 atacs aeris, així com 69 atacs MLRS contra posicions ucranianes. i diversos assentaments.

Alrededor de 100 asentamientos en las regiones de Chernihiv, Sumy, Járkiv, Luhansk, Donetsk, Zaporiyia, Jersón y Mikolayv también van ser objeto de fuego de artillería, según el Estado Mayor.

Ucrania va repeler aquest dimarts més de 80 atacs de Rusia a les regions de Járkiv, Luhansk, Donetsk, Jersón i Zaporiyia, va afegir l’Estat Major a Facebook.

Related Post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *