Bruce Springsteen i The E Street Band van oferir «el millor espectacle del món» (Billboard) a tot Europa l’estiu passat, i faran un retorn triomfal al continent el 2024 amb un estadi de 22 espectacles que s’acaba d’anunciar. Començant el 5 de maig a Cardiff, Gal·les, Springsteen i The E Street Band portaran la seva gira mundial 2024 «rapturous and cathartic» (USA Today)» a Irlanda del Nord, Irlanda, Anglaterra, França, República Txeca, Itàlia, Espanya, Països Baixos , Bèlgica, Alemanya, Dinamarca, Finlàndia, Suècia i Noruega, abans de reservar reserves al Regne Unit amb una cita a l’estadi de Wembley de Londres el 25 de juliol. Les entrades es posaran a la venda a partir d’Odense, Dinamarca, el 2 de novembre. Llista completa de dates d’actuació i horaris de venda a continuació.

La gira europea del 2023 de Springsteen i The E Street Band va vendre més d’1,6 milions d’entrades i va obtenir elogis generalitzats com a alguns dels millors espectacles de la carrera de la banda. La sèrie europea del 2023 va rebre elogis com «un dels millors espectacles de la història» (Daily Telegraph), així com ressenyes de cinc estrelles de The Times, The Independent, NME i molts altres als seus 14 països. Els moments més destacats van incloure un inici de dues nits a Barcelona que «va desencadenar l’eufòria» (El Correo), així com actuacions a més de 130.000 seguidors en dues cites al Hyde Park de Londres i una nit final a més de 70.000 a Monza, Itàlia.

Tornant a Amèrica del Nord al final de l’estiu, el primer espectacle a l’estadi nord-americà de Springsteen i The E Street Band en set anys, al Wrigley Field de Chicago, va ser elogiat com «alguna cosa sense igual» (Chicago Tribune) i un dels «moments més brillants de Wrigley Field». ” (Chicago Sun-Times). Una tornada a casa de tres nits a Nova Jersey al MetLife Stadium durant el cap de setmana del Dia del Treball va ser elogiada com «ampolla i eclipsi temporal» (Saló) i «una aventura alegre on ningú tenia ganes d’acomiadar-se» (Rolling Stone).

Related Post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *