Desenes d’agents de Hamàs que s’havien atrinxerat en edificis i túnels van morir durant la nit [d’aquest diumenge] mentre Israel continuava les operacions terrestres a Gaza, van dir aquest dilluns les Forces de Defensa d’Israel (FDI).

En un incident, un avió israelià guiat per tropes terrestres de les FDI va atacar un lloc d’estacionament dins d’un edifici pertanyent a Hamàs amb més de 20 militants a dins, van dir les FDI en un comunicat.

Durant la nit, un avió de combat guiat també va atacar l’àrea de la Universitat d’Al-Azhar, on les tropes de les FDI havien identificat el que van dir eren terroristes armats i un lloc de llançament de míssils antitanc.

En els darrers dies, les FDI diuen que han atacat més de 600 «objectius terroristes», inclosos dipòsits d’armes, dotzenes de posicions de llançament de míssils antitancs i amagatalls i terrenys d’operacions utilitzats per Hamàs.

Els soldats israelians han avançat uns 3 quilòmetres dins de Gaza en la seva operació terrestre en expansió, segons una anàlisi de CNN.

Israel va anunciar durant el cap de setmana que havia entrat en una “segona etapa” de la seva guerra contra Hamàs i aquest diumenge va dir que la seva operació terrestre a Gaza s’intensificaria, després de setmanes d’atacs aeris al territori controlat per Hamàs.

El país estava preparat per a una guerra “llarga i difícil”, va dir dissabte el primer ministre d’Israel, Benjamí Netanyahu, mentre busca eradicar i “destruir” Hamàs després del seu atac del 7 d’octubre contra Israel, que va matar més de 1.400 persones, la majoria civils.

Font: CNN

Related Post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *